Όροι επιστροφών

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το XENIAS AND EMMAS σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού του courier. Επίσης.το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη.

  • Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας ΚΑΙ είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή στη διεύθυνση INFO@XENIASADNEMMAS.GR με ένδειξη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
  • Σε περίπτωση επιστροφής στο e-shop Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπο δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.
  • Σε παραγγελίες προσωποποιημένων προϊόντων (προϊόντα με χάραξη , ονόματα, ειδικά μεγέθη κλπ) ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές.
  • Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Η διεύθυνση επιστροφών στο e-shop είναι:XENIAS AND EMMAS Γεννηματά 61 Γλυφάδα  Τ.Κ 16562.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

X